Zupa Z Indyka Wędzonego Z Soczewicą
Slow-Cooker wędzony Indyk-zupa z soczewicy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 33g białka, oraz 3G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 34 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. jeśli masz bulion warzywny, pieprz, grecki jogurt i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Indyka Wędzonego Z Soczewicą, Zupa Z Szynki Wędzonej Z Soczewicy, oraz Zupa z soczewicy z wędzonym indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 3-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W powolnej kuchence wymieszać bulion, soczewicę, wstępnie przygotowane warzywa, oregano i pieprz; dodać udko z indyka.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawiając 8 do 10 godzin lub do soczewicy są miękkie i indyk spada z kości.
Wyjmij nogę z indyka z wolnej kuchenki.
Usunąć i wyrzucić skórę. Mięso rozdrobnić; kości wyrzucić. Powrót mięsa do powolnej kuchenki; dobrze wymieszać. Zupa z kadzi na 8 miseczek; dekoruj jogurtem i gałązkami oregano.