Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z indyka Południowo-Zachodniego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 13g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz starą mieszankę przyprawową el less sodium taco, pomidory w puszkach, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Z Indyka Południowo-Zachodniego, Zupa Z Indyka Południowo-Zachodniego, oraz Zupa Z Indyka Południowo-Zachodniego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać paprykę. Gotować od 6 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż papryka będzie prawie chrupiąca-delikatna. Wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając, aby zapobiec przywieraniu do dna patelni. Zmniejszyć ogień; dusić odkryte 10 minut, mieszając od czasu do czasu, do mieszania smaków.