Zupa z groszku i kiełbasy

Zupa z groszku i kiełbasy
Slow-Cooker Black-Eyed Pean i zupa kiełbasa może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 400 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Mieszanka szpinaku, czosnek, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Serdeczny zimowy Black Eyed Pea zupa wolna kuchenka z warzywami i kiełbasą, Slow Cooker Hoppin John with Sausage: an Easy Black Eyed Pea, oraz Slow Cooker Black Bean and Sausage Soup dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem szpinaku i majeranku.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
SzpinakSzpinak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin.
3
Wymieszać ze szpinakiem i majerankiem. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 15 minut dłużej lub aż szpinak będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
SzpinakSzpinak

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn