Zupa z fasoli kanaryjskiej (Sopa de Frijoles Canarios)

Zupa z fasoli kanaryjskiej (Sopa de Frijoles Canarios)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z fasoli kanaryjskiej (Sopa de Frijoles Canarios). Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, cebuli, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gulasz z fasoli kanaryjskiej z klopsikami (Frijoles Canarios con Albondigas), Zupa z białej fasoli (Sopa de Frijoles Blancos), oraz Zupa Z Czarnej Fasoli (Sopa De Frijoles Negros) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pick przez fasolę i wyrzucić wszelkie zanieczyszczenia. W robocie kuchennym dodać czosnek, cebulę, czerwoną paprykę, zieloną paprykę i scallion.In duży garnek na średnim ogniu, dodać fasolę, wodę, przetworzone warzywa, bulion z kurczaka, marchew i żeberka wieprzowe. Lekko przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 ½ godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Z KurczakaBulion Z Kurczaka
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
żeberka Wieprzoweżeberka Wieprzowe
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj mielony kminek, sazon Goya, kolendrę i ziemniaki. Dusić na wolnym ogniu przez 30 do 40 minut więcej lub aż fasola są miękkie.Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kminek MielonyKminek Mielony
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Mrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej FasoliMrożony Groszek, Kukurydza, Cebula, Czerwona Papryka I Mieszanka Czarnej Fasoli
3
Podawać z białym ryżem i hogao na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia26
Magazyn