Zupa z fasoli kanaryjskiej (Sopa de Frijoles Canarios)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zupy z fasoli kanaryjskiej (Sopa de Frijoles Canarios). Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 76 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka papryki, cebuli, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Gulasz z fasoli kanaryjskiej z klopsikami (Frijoles Canarios con Albondigas), Zupa z białej fasoli (Sopa de Frijoles Blancos), oraz Zupa Z Czarnej Fasoli (Sopa De Frijoles Negros) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pick przez fasolę i wyrzucić wszelkie zanieczyszczenia. W robocie kuchennym dodać czosnek, cebulę, czerwoną paprykę, zieloną paprykę i scallion.In duży garnek na średnim ogniu, dodać fasolę, wodę, przetworzone warzywa, bulion z kurczaka, marchew i żeberka wieprzowe. Lekko przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 ½ godziny.
Dodaj mielony kminek, sazon Goya, kolendrę i ziemniaki. Dusić na wolnym ogniu przez 30 do 40 minut więcej lub aż fasola są miękkie.Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z białym ryżem i hogao na boku.