Zupa z dyni z szałwią
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać dyni z szałwii spróbować. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.73 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, jabłka granny smith, mielona kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Zupa z dyni i szałwii z bułką tartą z szałwii, Zupa z dyni i szałwii, oraz Zupa Z Dyni Z Szałwią.
Instrukcje
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Dodaj squasha, jabłka i cebulę i gotuj do miękkości. Wymieszać z cukrem, kolendrą i czerwoną papryką. Gotować i mieszać 2 protokół.
Podgrzać do wrzenia. Gotować na małym ogniu 10 protokół. albo dopóki squash nie będzie delikatny.
Umieść gotowaną mieszaninę squasha w robocie kuchennym, używając łyżki szczelinowej. Przykryć i zmiksować do uzyskania gładkiej konsystencji, dodając wystarczającą ilość płynu do gotowania, aby uzyskać zupę o pożądanej konsystencji.
Masło ciepła w małej patelni.
Dodać szałwię i gotować do chrupkości.
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych. Masło rezerwy w patelni. Zupę podzielić na 4 miski.
Skropić masłem szałwiowym i udekorować smażonymi liśćmi szałwii.