Butternut Squash-Pasternak zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego kminku, cebuli, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zupa Z Dyni - Pasternaku, do zupy z dyni Klonowej i pasternaku, oraz Crock Pot zupa z dyni i pasternaku.
Instrukcje
1
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę i następne 4 składniki, i smażyć 20 minut lub aż cebula jest karmelowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Dodaj squasha i rosół z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Nóż Do Obierania
3
Zdjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę. W razie potrzeby przykryć i schłodzić do 2 dni.
4
Proces mieszanki squasha, partiami, w blenderze lub maszynce do jedzenia, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę do 6-qt. powolna kuchenka. Wymieszaj śmietanę, paprykę i kminek. Przykryć i gotować na niskie 2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Uncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Dekorować, w razie potrzeby.
7
* 3 marchewki, obrane i posiekane, mogą być zastąpione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
8
**1 (3 - do 4-lb.) piżma może być zastąpiona. Rozgrzej piekarnik do 40
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Pokrój squasha na pół; usuń nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10
Umieść squash, ściąć boki w dół, na lekko nasmarowanej folią aluminiową blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki
11
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut lub do miękkości pulpy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Ostudzić 20 minut. Zgarnij miąższ squasha, odrzucając muszle. Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy mikrowłókniny McKenzie ' s Southland Microwaveable Butternut Squash.