Zupa z dyni i makaronu

Zupa z dyni i makaronu
Zupa z dyni i makaronu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 355 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, makaron w kształcie, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 284 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, Zupa z dyni z curry pestek dyni, oraz Makaron Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do dużego garnka o grubym dnie. Podgrzać do średniego, a gdy olej zacznie migotać, dodać cebulę. Gotować, często mieszając, aż cebula będzie miękka, około dziesięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać dyni, i gotować przez dwie minuty, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
3
Wlać bulion z winem i warzywami i dodać liść laurowy. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień, aby utrzymać gotowanie na wolnym ogniu. Gotować przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wyjąć filiżankę zupy i puree w blenderze lub blenderze zanurzeniowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodaj to z powrotem do garnka. Podgrzać do średniej wysokości i dodać makaron. Gotować, często mieszając, aż makaron jest al dente, o 10 do 12 protokół. Doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Podawać ze świeżo startym parmezanem i więcej soli, jeśli trzeba.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn