Butternut Squash i zupa jabłkowa może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.81 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz pod ręką pory, masło, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zupa z jabłek i dyni, Zupa Z Dyni Jabłkowej, oraz Zupa z dyni i jabłek.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Saute dyni, por, marchew, i seler na gorącym maśle, aż warzywa zmiękną, 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
3
Wymieszać jabłka, tymianek i szałwię do mieszanki squasha; wlać bulion z kurczaka i cydr. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć garnek pokrywką i gotować, aż warzywa i jabłka będą miękkie, o 30 protokół.
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Zupę wyjąć z ognia i lekko ostudzić, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości. Mieszankę odstawić do garnka i doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)