Zupa Z Dyni Do Zbioru
Zupa z dyni do zbioru może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 419 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś ciężką śmietanę do ubijania, mieloną gałkę muszkatołową, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest idealny do Jesień. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 76%. Podobne przepisy to Przyprawiona Zupa Z Dyni Żniwnej, Zbierz Ciasto Z Dyni, oraz Dip Z Dyni Harvest.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Dynie przeciąć na pół i zebrać nasiona. Spryskaj arkusz ciasteczek nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść dynie, strona ciała w dół na blasze ciastek i piecz do miękkości w dotyku, o 45 protokół.
Wyjąć dynie z piekarnika i ostudzić. Gdy dynie są chłodne zeskrobać mięso ze skórek do robota kuchennego. Odrzuć Skórki.
Do dyni i puree dodać bulion z kurczaka.
Wlać zupę do dużego rondla i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Wymieszać ze śmietaną, gałką muszkatołową, szałwią i solą.
Dobrze wymieszać i zdjąć z ognia.
Podawać z odrobiną kwaśnej śmietany