Zupa z czerwonej fasoli i kiełbasy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 212 kalorii, 13g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Za $1.35 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i podnieś chili w proszku, fasolę, cierpkie jabłka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 34%, to danie nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Gulasz z kiełbasy i czerwonej fasoli, Zupa ze spiżarni (: kiełbasa, fasola i zupa makaronowa ze szpinakiem), oraz Zupa fasolowa z kiełbasą.
Instrukcje
1
W dużym rondlu lub czajniku do zupy gotuj kiełbasę i cebulę, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj kolejne 12 składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut, od czasu do czasu mieszając.