Zupa z czarnej fasoli z salsą z awokado
Przepis Zupa z czarnej fasoli z awokado Salsan jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. Jeśli masz wodę, kolendrę, salsę chipotle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Zupa z czarnej fasoli z salsą z awokado, Awokado-Salsa Z Czarnej Fasoli, oraz Awokado Z Salsą Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
W rondlu 2-quart fasola lekko zacieru ziemniaczanego. Wymieszać w wodzie, pomidory, chipotle salsa i kminek.
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 8 minut, mieszając od czasu do czasu. Uncover; dusić 2 minuty dłużej lub do zupy jest lekko zgęstnieje.
Tymczasem w małej misce delikatnie wrzuć awokado, skórkę z limonki, sok z limonki, kolendrę i sól.
Chochla 1 szklanka zupy do każdej z 4 misek. Top każdej porcji z 1/4 szklanki awokado salsa.