Zupa z czarnej fasoli z chorizo i limonką

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zupy z czarnej fasoli z chorizo i limonką. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 494 kalorie, 29g białka, oraz 15 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z limonki, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Wenezuelska zupa z czarnej fasoli i Chorizo, Zupa z dyni chorizo i Czarnej Fasoli, oraz Zupa z czarnej fasoli z Chorizo i duszonym kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodaj 1 łyżeczkę oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać chorizo; gotować 3 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Wyjąć chorizo z patelni (nie wycierać patelni).
Dodaj pozostałe 1 łyżeczka oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodać cebulę i paprykę; gotować 3 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać oregano i kolejne 4 składniki (przez sól); gotować 30 sekund. Wymieszać z bulionem i fasolą. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty. Wymieszać z gotowanym chorizo i sokiem. Chochla 1 1/4 szklanki zupy do każdego z 4 misek; top każdej porcji z 1 łyżka śmietany i 1 łyżka kolendry.