Przepis na zupę z czarnej fasoli można przygotować w około 45 minut . Za 1,07 dolara za porcję otrzymasz przystawkę dla 8 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis wegetariański z dodatkiem lakto ovo zawiera 228 kalorii , 11 g białka i 6 g tłuszczu na porcję. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Udaj się do sklepu i kup zieloną cebulę, paprykę, papryczkę jalapeno i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 70% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa z czarnej soczewicy i czarnej fasoli , Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) i Domowy sos z czarnej fasoli (inaczej sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z czarnej fasoli) .
Instrukcje
1
W małej misce rozgnieć jedną czarną fasolę; odłożyć na bok. W dużym rondlu podsmaż na oleju seler, cebulę, czerwoną paprykę i jalapeno, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Domaine Carneros Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Domaine Carneros Brut
Rocznika Domaine Carneros Brut Cuvée, datowanego co roku, reprezentuje to, co najlepsze z Carneros pinot noir i chardonnay przetworzone w klasyczne wino musujące. Apelacja to w 100% Carneros. Przed wypuszczeniem na rynek Brut dojrzewał w butelce przez trzy lata. W miarę starzenia się będzie on nabierał coraz większej głębi i złożoności. To cuvée ma aromaty kwiatów polnych, gruszek i skórki cytrusów wzmocnione nutami tostów, wanilii i przypraw. Wino ma elegancką strukturę, bogate, okrągłe i aromatyczne, z długim kremowym finiszem, który jest cechą charakterystyczną win Domaine Carneros. Świetnie smakuje z podwójnymi lub potrójnymi serkami śmietankowymi, szczególnie dobrze komponuje się również z ostrygami, skorupiakami, rybami, drobiem oraz kuchnią azjatycką i kalifornijską.