Zupa Z Czarnej Fasoli

Zupa Z Czarnej Fasoli
Zupa z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 23G białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1301 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka chili w proszku, ząbki czosnku, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Z Czarnej Soczewicy I Czarnej Fasoli, Zupa Z Czarnej Fasoli, oraz Zupa Z Czarnej Fasoli.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wrzucamy boczek do dużego, ciężkiego garnka i układamy na średnim ogniu. Gotować, aż zacznie rezygnować z tłuszczu, o 4 protokół. Wymieszać cebulę i gotować, mieszając, aż zaczną się przeświecać, o 4 protokół. Wymieszać z czosnkiem i gotować, aż poczujesz go, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj bulion, pomidory, ketchup, Worcestershire, i chili w proszku. Fasolę wymieszać, podgrzać do wysokiej temperatury i doprowadzić do wrzenia. Wyreguluj ciepło tak, aby zupa delikatnie bulgotała i gotuj 10 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
4
W międzyczasie usuń wszystkie grube łodygi z kolendry. Umyć i wstrząsnąć do sucha. Posiekaj kolendrę grubo i wymieszaj ją z zupą, gdy gotuje się 10 minut. gotować, aż zupa zgęstnieje, o 5 protokół. Wymieszać z sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
5
Podawać z dodatkami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn