Zupa z bulionu i białej fasoli

Zupa z bulionu i białej fasoli
Need a danie główne bezglutenowe? Chard i zupa z białej fasoli może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz fasolę cannellini, boćwinę szwajcarską, świeżo starty parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa z białej fasoli z szynką, dynią i boczkiem, Zupa z bulionu, białej fasoli i ziemniaków, oraz Zupa Z Białej Fasoli I Tęczowego Bulionu.

Instrukcje

1
Dobrze wypłukać chard i odciąć i wyrzucić przebarwione końce łodygi; oderwać liście z łodyg. Cienko pokroić łodygi w poprzek; pokroić liście na 1-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
Wlać olej do 4-do 5-quart patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj łodygi chard i czosnek; mieszać często, aż łodygi są kulejące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
4
Dodaj liście boćwiny, bulion i 3 szklanki wody (patrz UWAGI). Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż chard jest tender do gryzienia, 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać fasolę i mieszać od czasu do czasu, aż gorące, 1 do 2 protokół. Wymieszać 1/2 szklanki parmezanu i dodać sól i pieprz do smaku. Chochla do misek; oferują więcej parmezanu, aby dodać przy stole.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
ChochlaChochla
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia76
Magazyn