Zupa z bulionu, fasoli i pancetty

Zupa z bulionu, fasoli i pancetty
Boćwina, fasola i zupa Pancetta mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 23G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz fasolę cannellini, boćwinę szwajcarską, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest świetne. Podobne przepisy to Placki Z Pancettą, Białą Fasolą I Chardą Szwajcarską, Placki Pancetta, White Bean i Swiss Chard Pot-gotuj jak Mistrzcook Like a Champion, oraz Pancettan i zupa z białej fasoli z kapustą.

Instrukcje

1
Spłukać i odsączyć chard. Przyciąć przebarwione końce od łodyg. Cienko pokroić łodygi i grubo posiekać liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2
W 5-do 6-quart patelni na średnim ogniu, mieszać pancetta często aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wymieszać z boczkiem, podsmażoną cebulą i czosnkiem, bulionem, sokiem z cytryny, pastą pomidorową i tymiankiem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż łodygi chard są tender-chrupiące do gryzienia, 2 do 4 minut; mieszać od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 1/2 godziny.
6
Chochla 1/2 zupy do każdej z 2 plastikowych torebek zamrażarki (1-gal. rozmiar). Uszczelnić worki i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
7
Rozmrażanie 1 worek (patrz rozmrażanie poniżej). Pusta zupa na patelni 3-do 4-quart i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając, o 15 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Podgrzewaj mrożonki w plastikowych torebkach w kuchence mikrofalowej przy 50% mocy, aż będą giętkie, a następnie gotuj zgodnie z przepisami lub opróżnij jedzenie do pojemnika bezpiecznego dla mikrofal, zasłoń luźno folią bezpieczną dla mikrofal i gotuj z pełną mocą (100%), aż do gotowania na parze. Uwaga: jeśli w kuchence mikrofalowej akceptowany jest metal, można również szybko rozmrozić naczynia zamrożone w patelniach foliowych; postępuj zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki. Jeśli składniki zawierają płyn, Ustaw każdą plastikową torbę zamrażarki pionowo w misce,a następnie napełnij. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia75
Magazyn