Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów zupy, więc dać krem zupy brokuły spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 140 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, masło, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z brokułów krem, Zupa z brokułów krem, oraz Zupa Krem Brokułowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w 3-litrowym rondlu na średnim ogniu. Cebulę i marchew ugotować wrumienić około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka. Wymieszać z ziarnem musztardy, solą i pieprzem. Wymieszać brokuły, bulion i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Brokuły
Marchew
Masło
Bulion
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło.Przykryć i dusić około 10 minut lub do brokuły jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
3
Umieść jedną trzecią mieszanki brokułów w blenderze. Przykryć i zmiksować na wysokiej prędkości, aż będzie gładka; wlać do miski. Nadal mieszaj w małych partiach, aż allsoup jest puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuły
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
4
Powrót mieszanej mieszaniny do rondla. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Podgrzać na niskim ogrzewaniutylko do gorąca. Wymieszać z kwaśną śmietaną.