Zupa z białej fasoli z pastą Chile

Zupa z białej fasoli z pastą Chile
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc daj zupę z białej fasoli z pastą Chile spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać chile de rbol, ząbek czosnku, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Souffle Jajko Białe Kulki Z Pastą Z Czerwonej Fasoli (????), Bruschetta z pastą z białej fasoli, pomidorowym chutneyem i zredukowaną glazurą balsamiczną, oraz Crostini z białej fasoli z oliwkami, Chile i cytryną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść chiles w misce; dodać wystarczającą ilość wody na pokrycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
3
Drenaż. Gotować 1 1/2 szklanki wody, cukru i chiles w małym rondlu, aż 2 łyżki płynu pozostają, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Przenieś do procesora; puree, aż będzie gładkie. Podczas pracy maszyny stopniowo dodawaj olej. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
1
Fasolę umieścić w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj wystarczającą ilość wody do pokrycia przez 4 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Odstawić na noc.
4
Odsączyć fasolę. Roztopić masło w tym samym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Dodaj seler, marchew, cebula, i czosnek; gotować do miękkości, często mieszając, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
6
Dodać fasolę i 8 szklanek wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, aż fasola są miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 1 1/2 godziny. Wymieszać z kminkiem i kolendrą; ostudzić. Pracując partiami, zupa puree w blenderze, dodając wodę o 1/4 garści, jeśli jest zbyt gruba. Powrót do tej samej puli. Wymieszać ze śmietaną. Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Cover; chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KolendraKolendra
FasolaFasola
KremKrem
KminekKminek
WodaWoda
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GarnekGarnek
7
Zupa rewarmowa. Podziel między miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Mżawka z pastą chile. Wkleić pastę do zupy; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
ZupaZupa
9
* Sprzedawane w wielu supermarketach oraz w sklepach z żywnością specjalistyczną i na rynkach łacińskich.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn