Zupa z białej fasoli z kapustą i Chorizo
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do skrzynki receptury, zupa z białej fasoli z jarmużu i Chorizo może być przepis należy spróbować. To danie główne ma 371 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka pieprzu, wstępnie cebuli, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 91%. Spróbuj Pikantna Zupa Z Chorizo, Fasoli I Jarmużu, Hiszpańska zupa z Chorizo, jarmużu i żurawiny, oraz Obfite Chicken Chorizo, jarmuż, fasola i Farro zupa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać duży rondel na średnim ogniu.
Dodaj chorizo do patelni; smażyć 1 minutę.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć 5 minut lub do miękkości.
Podczas gdy cebula gotować, wlać bulion do kuchenki mikrofalowej bezpieczne miski; kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 3 minuty.
Dodać gorący bulion i fasolę na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Częściowo rozgnieść fasolę zacierem ziemniaczanym. Wymieszać jarmuż i 1/2 łyżeczki pieprzu; gotować na średnim ogniu 6 minut.
W razie potrzeby posypać popękanym pieprzem.