Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj zupę z białej fasoli i makaronu. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 10g tłuszczu i w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 12. Za $1.8 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, porzeczki, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone porzeczki, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Chleba Sodowego jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z białej fasoli i makaronu, Zupa Z Białej Fasoli I Makaronu, oraz Zupa z makaronu, jarmużu i białej fasoli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy; dodaj wodę, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Dodaj bulion, wodę, porzeczki, bazylię i zarezerwowaną fasolę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-1/2 do 2 godzin lub do miękkości fasoli, od czasu do czasu mieszając.