Zupa Z Białej Fasoli
Zupa z białej fasoli to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło tę zupę. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz letni pikantny, cebulę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, Zupa z białej fasoli i szynki, oraz Zupa z białej fasoli i szynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć czosnek i cebulę do miękkości, około 5 minut. Wymieszać z marchewką i kukurydzą, doprawić solą i pieprzem i gotować kolejne 2 do 3 minut.
Wlać bulion z kurczaka, fasolę, pomidory, tymianek, pikantny i pietruszkę i doprowadzić do niskiego wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować około jednej godziny.
Oddzielić zupę na 2 równe porcje i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej. Po ostygnięciu połowę porcji przecedzić w blenderze lub maszynce kuchennej do uzyskania gładkiej konsystencji. Zwróć obie partie do garnka i podgrzewaj, aż się ogrzeje. Dostosuj przyprawy solą i pieprzem w razie potrzeby.