Zupa Wołowo-Tortellini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zupy wołowo-Tortellini. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 339 kalorii, 31g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, marchew, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa Tortellini, Kremowa Zupa Tortellini, oraz Slow Cooker: Zupa Kiełbasowa Tortellini dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence, dodać wołowinę, cebulę, marchew, seler, czosnek, cukier, pomidory i consommé wołowiny w kolejności wymienionych.
Przykryć; gotować na małym ogniu 8 do 9 godzin.
Około 25 minut przed podaniem wymieszać z bazylią, mrożonym tortellini i zieloną fasolką. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować około 25 minut lub aż fasola będzie miękka.