Zupa wołowo-jęczmienna III

Zupa wołowo-jęczmienna III
Zupa wołowo-jęczmienna III to bezmleczne danie główne. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, ziemniaki, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa Jęczmienna Wołowa, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu połączyć olej, cebulę, seler, marchew i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Saute przez 5 minut, lub do przetargu.
3
Dodać bulion wołowy, jęczmień, liść laurowy i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż jęczmień zmięknie, ale nie papka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
JęczmieńJęczmień
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać wino, ziemniaki i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj brązowienie i sos przyprawowy teraz, jeśli chcesz, aby twoja zupa miała bardziej brązowy kolor. Dusić jeszcze 15 minut i dodać kapustę. Pozostawić na wolnym ogniu kolejne 15 minut, lub aż wszystkie warzywa będą miękkie. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W KostkęCałkowicie Ugotowana Wędzona Kiełbasa Johnsonville®, Pokrojona W Kostkę
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn