Zupa wołowo-jęczmienna III

Zupa wołowo-jęczmienna III
Zupa wołowo-jęczmienna III to bezmleczne danie główne. Na 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 26g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, ziemniaki, kapustę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa Jęczmienna Wołowa, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu połączyć olej, cebulę, seler, marchew i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Saute przez 5 minut, lub do przetargu.
3
Dodać bulion wołowy, jęczmień, liść laurowy i tymianek i gotować na wolnym ogniu, aż jęczmień zmięknie, ale nie papka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać wino, ziemniaki i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj brązowienie i sos przyprawowy teraz, jeśli chcesz, aby twoja zupa miała bardziej brązowy kolor. Dusić jeszcze 15 minut i dodać kapustę. Pozostawić na wolnym ogniu kolejne 15 minut, lub aż wszystkie warzywa będą miękkie. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn