Zupa wołowo-jęczmienna

Zupa wołowo-jęczmienna
Zupa wołowa i jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 343 kalorie, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mniej sodu bulion wołowy, marchew, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
2
Dodać połowę wołowiny; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj por, marchew, i czosnek; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane. Wołowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wodę i kolejne 5 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
7
Dodać jęczmień; gotować 30 minut lub aż wołowina i jęczmień będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
JęczmieńJęczmień
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn