Zupa wołowa i jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 343 kalorie, 36g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać mniej sodu bulion wołowy, marchew, tymianek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa Jęczmienna Wołowa.
Instrukcje
1
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
Patelnia
2
Dodać połowę wołowiny; gotować 5 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
3
Zdjąć z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj por, marchew, i czosnek; smażyć 4 protokół lub aż lekko rumiane. Wołowina na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Czosnek
Wołowina
Por
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wodę i kolejne 5 składników( przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Woda
7
Dodać jęczmień; gotować 30 minut lub aż wołowina i jęczmień będą miękkie. Odrzuć liście laurowe.