Zupa wołowo-jarzynowa
Slow-Cooker wołowina i zupa jarzynowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.49 za porcję. Jedna porcja zawiera 989 kalorii, 36g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, olej roślinny, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 25 minut. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Spróbuj Zupa Wołowa Warzywna Wolnoopalająca, Slow Cooker Wołowina Zupa Jarzynowa, oraz Slow Cooker Wołowina Jarzynowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę doprawić czarnym pieprzem i zalać mąką.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać wołowinę i gotować, aż rumiane.
Umieścić cebulę, ziemniaki, marchew, czosnek i tymianek w 3 1/2-quart powolnej kuchence. Top z wołowiną.
Wymieszać koncentrat pomidorowy, kawę i 1 szklankę bulionu.
Wlej mieszaninę kawy i pozostały bulion do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim 8 do 10 godzin.* lub do czasu zakończenia.
Podawać z kwaśną śmietaną i posiekaną zieloną cebulą, w razie potrzeby.