Zupa Wołowa Z Cukinii
Zupa wołowa z cukinii może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawy, pieprz, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, oraz Zupa krem z cukinii z chipsami z cukinii.
Instrukcje
W dużym rondlu gotuj wołowinę, seler, cebulę i zielony pieprz na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe, a warzywa będą miękkie; odcedzić. Wymieszaj pomidory, cukinię, wodę, włoską przyprawę, sól w razie potrzeby, bulion, cukier i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20-25 minut lub aż cukinia będzie miękka.
W razie potrzeby udekoruj parmezanem.