Zupa wołowa warzywna na 50
Warzywna zupa wołowa na 50 to bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 18g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 50 i kosztuje $1.03 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sos pomidorowy, tymianek, kapusta, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Wołowo-Warzywna.
Instrukcje
W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć mąkę, sól i pieprz.
Dodać wołowinę, kilka kawałków na raz, i wstrząsnąć do herbu.
W dużym holenderskim piekarniku, brązowo mięso w oleju w partiach; odcedzić.
Przełożyć do dużego garnka; dodać czosnek, liście laurowe, tymianek, wodę, sos pomidorowy i sok, bulion i jęczmień.
Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę.
Dodać warzywa; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-1 / 2 do 2 godzin lub aż warzywa i mięso będą miękkie.