Zupa wołowa (Caldo de Res)

Zupa wołowa (Caldo de Res)
Potrzebujesz danie główne bezglutenowe i bezmleczne? Zupa wołowa (Caldo de Res) może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 6 porcji z 386 kalorii, 33g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Za $2.1 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 18 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką chuck wołowy, ostry sos, dynię kolczastą i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest ogromne. Zupa wołowa (Caldo de Res), Caldo de Res (meksykańska zupa wołowa), oraz Caldo De Res (Meksykańska Zupa Wołowo-Warzywna) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połącz kostki Chucka wołowego i kość z 10 szklankami wody, czosnkiem i cebulą w dużym garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Posyp solą i zagotuj. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut. Następnie odsłoń i zetrzyj piankę i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodaj marchewkę, seler, dynię kolczastą, kukurydzę, cukinię i kapustę. Przykryj i gotuj jeszcze przez 30 minut. Wyłącz ogień i podawaj na gorąco z ćwiartkami limonki, ostrym sosem i ciepłymi tortillami kukurydzianymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChayoteChayote
Tortilla KukurydzianaTortilla Kukurydziana
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Klin WapiennyKlin Wapienny
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn