Zupa Wonton
Zupa Wonton może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 223 kalorie, 15g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oleju sezamowego, wieprzowina, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Wonton, Zupa Wonton, oraz Zupa Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu umieść bulion i kapustę i ustaw patelnię na średnim ogniu. Przynieś na wolnym ogniu.
Tymczasem w maszynce połączyć wieprzowinę, sos sojowy i olej sezamowy. Pulse 3 lub 4 razy, aż wieprzowina jest drobno mielone, ale nie pasty.
Ułóż 16 owijek wonton na płaskiej powierzchni. Łyżka napełniania na środku każdego opakowania, w granicach 1/4 cala od krawędzi (około 1 łyżeczka na opakowanie). Zwilż palce wodą i podciągnij rogi wontonów, aby stworzyć indywidualne "torebki". Uszczypnij krawędzie razem (mokrymi palcami), aby je uszczelnić.
Umieść nadziewane wontony w gotującym się bulionie. Gotować 5 minut, aż wontons są miękkie i przezroczyste.
Zdjąć z ognia i wymieszać szalotki.