Zupa wołowa z pomidorami i selerem naciowym z małymi Ptysiami
Zupa wołowa z pomidorów i selera z drobnymi Ptysiami to bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 250 kalorii, 13g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz bulion cielęcy, polędwicę mieloną, dekoruj: liście selera i pomidory oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ptysie Z Ciasta Choux, Ptysie Z Ciasta Choux, oraz Pâte à Choux"ptysie" dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Białka ubić w dużej misce do spienienia i dodać skorupki. Oddzielnie pulsuj pomidory i seler w robocie kuchennym, aż grubo posiekasz, a następnie dodaj do białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Pomidor
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić wołowinę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wołowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Podgrzać bulion cielęcy, jeśli jest galaretowany, w 4-kwartowym ciężkim rondlu, aż stanie się płynny, a następnie ubić mieszankę wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Cielęcy
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Podgrzać na umiarkowanie wysokim ogniu, stale mieszając i skrobając dno drewnianą łyżką, aby zapobiec przyklejaniu się białka jaj, aż wywar dojdzie do gotowania na wolnym ogniu (zajmie to około 20 minut). Zmniejszyć ciepło i delikatnie gotować bulion, bez mieszania, aż wszystkie zanieczyszczenia wzrośnie do powierzchni i tworzą skorupę, a bulion pod spodem jest jasne, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka Jaj
Stado
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewniana
5
Bulion z kadzi ze skórką na duże sito wyłożone podwójną grubością zwilżonych ręczników papierowych ustawionych na dużej misce i niech wszystkie ciecze spłyną. (Jeśli ciecz nie spłynie całkowicie, dotknij krawędzi sita wielokrotnie metalową łyżką, aby pomóc spuścić.) Bulion powinien być całkowicie przejrzysty; jeśli nie, powtórz procedurę z czystymi, zwilżonymi ręcznikami papierowymi. Wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Chochla
Sito
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przed podaniem doprowadzić consommé do wrzenia i doprawić solą. Chochla do misek i góry z profiteroles i ozdoby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego