Zupa Warzywno-Wołowa
Zupa warzywno-wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 168 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pikantną mieszankę ziół, sos worcestershire o niższej zawartości sodu, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 11 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Seria Zupy Wołowej-Część 3: Obfita Zupa Warzywna Wołowa, Stek Zupa (Zupa Wołowa Jarzynowa), oraz Zupa Jarzynowa Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąkę w dużej plastikowej torbie na suwak; dodaj kostki steku. Uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć.
Wyjąć stek z worka; odstawić na bok.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj stek, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron.
Umieść stek i pozostałe składniki w kuchence elektrycznej 4-quart; dobrze wymieszaj. Przykryć pokrywką; gotować na wysokim ogniu 1 godzinę.
Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować 6 godzin lub aż mięso jest zrobione i warzywa są miękkie.