Zupa warzywna z kurczakiem i ziołami Meghan i Jenn

Meghan i Jenn's Veggie, Chicken and Herb Soup to przepis bezglutenowy i bezmleczny z 8 porcjami. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 107 kalorii . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup ziarna kukurydzy, seler, bazylię i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Jest idealny na zimę . Dobrze sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 15 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 83% . Ta ocena jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak: Zupa warzywna z soczewicy , Kurczak ziołowy z puree ze słodkich ziemniaków i smażonym brokułem i Chrupiący smażony kurczak w maślance i ziołach .
Instrukcje
W dużym garnku wymieszaj paprykę, cebulę, seler (odłóż liście do dekoracji), brokuły, kukurydzę, kurczaka i czosnek. Dopraw bazylią, oregano, rozmarynem, pietruszką, solą i pieprzem. Wymieszaj bulion z mieszanką i wlej tyle wody, aby przykryć ją na 2 cale. Doprowadź do wrzenia, a następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny, od czasu do czasu mieszając.