Zupa truskawkowa II
Zupa truskawkowa II może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 236 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, śmietanę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 38 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Spróbuj Schłodzona Zupa Truskawkowa, Zupa Truskawkowa, oraz Zupa Deserowa Truskawkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spłucz truskawki zimną wodą do czyszczenia, a następnie osusz, aby wchłonąć nadmiar wody.
Usunąć łodygi truskawki i odstawić 12 do późniejszego użycia.
W dużej misce połącz pozostałe truskawki, ubitą polewę, gałkę muszkatołową, cynamon, wanilię i cukier. Mikserem elektrycznym mieszaj na małej prędkości przez 5 do 7 minut lub do całkowitego rozpuszczenia cukru i uzyskania gładkiej mieszaniny.
Dodać śmietanę i wymieszać 1 minutę.
Umieścić w lodówce do schłodzenia.
Tosty Funt ciasto kostki pod brojlerem przez około 6 minut, obracając raz na brązową z obu stron.
Podawaj zupę w schłodzonych miseczkach i udekoruj pełnymi truskawkami, grzankami i świeżymi gałązkami mięty.