Zupa Toscana

Zupa Toscana
Toscana zupa może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 165 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, ziemniaki, jarmuż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Zupa Toscana, Zuppa Toscana Zupa, oraz Zuppa Toscana Zupa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić linki kiełbasy na blasze do pieczenia i piec 25 minut, lub aż gotowane przez. Pokroić w plastry 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Podsmażyć cebulę, aż będzie przezroczysta; dodać czosnek i gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Wymieszać bulion, wodę i ziemniaki; dusić 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Zmniejszyć ogień do niskiej i dodać kiełbasę, jarmuż i śmietanę; gotować na wolnym ogniu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
JarmużJarmuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn