Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow-Cooker Chicken Verde Tortilla zupa może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 25g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 10 minut. Jeśli masz salsa verde, liście oregano, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa Tortilla Z Kurczakiem Verde, {Slow Cooker} Salsa Verde Rosół, oraz Zupa Tortilla Z Kurczakiem.
Instrukcje
1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem pomidorów i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
Pomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 5 do 7 godzin lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy środek najgrubszej części jest cięte (180F). Wymieszać, aby rozbić udka kurczaka. Pomidory przed podaniem wymieszać.