Zupa Tortellini

Zupa Tortellini
Zupa Tortellini wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii , 10 g białka i 14 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup wodę, pieprz cayenne, tortellini i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 25% . Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo) , Zupa Tortellini i Kielbasa (czyli nasza ulubiona zupa) i Zupa Tortellini .

Instrukcje

1
W 3-kwart. rondel, kiełbasa brązowa; odcedź i pokrój na kawałki wielkości kęsa. Wróć na patelnię; dodaj kolejnych dziewięć składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 15 minut.
3
Dodaj tortellini. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn