Zupa Tortellini

Zupa Tortellini
Zupa Tortellini wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii , 10 g białka i 14 g tłuszczu . Udaj się do sklepu i kup wodę, pieprz cayenne, tortellini i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie nadaje się na jesień . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 25% . Wynik ten nie jest aż tak spektakularny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo) , Zupa Tortellini i Kielbasa (czyli nasza ulubiona zupa) i Zupa Tortellini .

Instrukcje

1
W 3-kwart. rondel, kiełbasa brązowa; odcedź i pokrój na kawałki wielkości kęsa. Wróć na patelnię; dodaj kolejnych dziewięć składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; dusić bez przykrycia przez 15 minut.
3
Dodaj tortellini. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki. Wyrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn