Zupa Tortellini

Zupa Tortellini
Zupa Tortellini trwa około 20 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 5 porcji z 222 kalorie, 10g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Za $1.85 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką masło, pomidory w puszkach, ząbki czosnku i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa Tortellini (Tortellini en Brodo), Zupa Tortellini i kiełbasa (akan nasza ulubiona zupa), oraz Zupa Tortellini dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużym rondlu smaż czosnek na maśle przez 1 minutę. Dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj tortellini; gotuj przez 7-9 minut lub do miękkości. Dodaj pomidory i szpinak; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia11
Magazyn