Zupa Tom Yum Koong

Przepis Tom Yum Koong zupa jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 64 kalorie. 316 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Dobrze sprawdza się jako niedroga zupa. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka grzybów, krewetki, kaffir lime leaves, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zupa jamajska-wołowina i dynia smak tej zupy. Bądź odważny i spróbuj zupy z Karaibów, Szybka i łatwa zupa {zupa miso z makaronem Soba lub fasolą Mung, oraz Rzymska zupa wakacyjna-ciesz się tą obfitą włoską zupą w każdej chwili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Trim trawa cytrynowa i pokroić na kawałki wielkości zapałek.
Dodaj głowy krewetek i muszle do wody, a następnie gotować przez 20 protokół. Wyłącz ogień. Namoczyć głowy i muszle przez kolejne 20 minut przed odrzuceniem.
Trim trawa cytrynowa i pokroić na kawałki wielkości zapałek.
Dodaj bulion, trawę cytrynową, liście limonki kaffir, galangal, chili padi, sos rybny, sok z limonki, cukier i pastę chili do garnka i zagotuj. Po gotowaniu przez 5 minut dodajemy krewetki i oba grzyby. Gotować przez kolejne 10 minut.