Zupa taco z indyka może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.42 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Mieszanka mielonego kminku, fasoli, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa Taco Z Indyka, Zupa Z Indyka Chili Taco, oraz Zupa Taco Z Indykiem I Fasolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu i wymieszać z mielonym indykiem. Gotuj i mieszaj, aż indyk będzie kruchy, równomiernie rumiany i nie będzie już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk Mielony
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Przełożyć indyka do miski; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
W tej samej patelni, mieszać w cebuli; gotować i mieszać, aż cebula jest prawie półprzezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać marchew i seler. Nadal gotować i mieszać do miękkości, o 8 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
5
Wymieszaj kukurydzę, czosnek, przyprawę taco, kminek, chili w proszku, suszone oregano i około 1/4 szklanki kolendry wraz z gotowanym indykiem. Gotować i mieszać, aż pachnące, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Suszone Oregano
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
6
Wymieszać w pomidory, fasola, zielony pieprz chile, oliwki, rosół z kurczaka, woda, i sok z limonki. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Usuń połówki chile i udekoruj pozostałą kolendrą przed podaniem.