Zupa szparagowa pieczona z suszonymi pomidorami i grzankami z parmezanem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pieczonej zupy szparagowej z suszonymi pomidorami i grzankami z parmezanem. Na $3.25 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś pory, pieczenie ziemniaków, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quiche ze szpinakiem z suszonymi pomidorami, Makaron Pesto z suszonymi pomidorami i prażonymi szparagami, oraz Grillowana zupa pomidorowa z grzankami z parmezanem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Ułóż kostki chleba na przygotowanej blasze do pieczenia i spryskaj sprayem do gotowania.
Kostki posypać parmezanem.
Piec przez 10 do 15 minut, lub do złotego koloru.
Podczas gdy grzanki są pieczenia, rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać pory i czosnek i gotować przez 2 minuty, lub do miękkości.
Dodaj liście laurowe i tymianek i gotować przez 1 minutę, lub aż pachnące.
Dodajemy szparagi, ziemniaki i bulion i gotujemy na wolnym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej, częściowo przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut, lub do ziemniaków jest przetargu widelca.
Usuń liście laurowe i za pomocą blendera zanurzeniowego lub zwykłego * blendera pracującego partiami, zupa puree do uzyskania gładkiej konsystencji. Zupa z kadzi do misek i top z suszonymi pomidorami i grzankami.