Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem

Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem
Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.18 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 287 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odebrać budyń, seler, przegrzebki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, Puree Z Rutabaganu I Selera Z Podsmażonymi Przegrzebkami, oraz Zupa Z Selera są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i dodać seler, szalotki i czosnek. Smażyć delikatnie przez kilka minut, aż zmiękną bez zabarwienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać białe wino, doprowadzić wszystko do wrzenia i zmniejszyć płyn o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3
Dodać bulion z kurczaka i gałkę muszkatołową, doprowadzić do wrzenia ponownie, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
SelerSeler
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut.
5
Przelać zupę do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Wlać zupę z powrotem na patelnię, dodać śmietanę i obficie doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Podgrzej delikatnie, gdy skończysz wszystko inne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej2 Tabliczki (po 3-1/2 Uncji Każda) 70% Gorzkiej Czekolady, Posiekanej
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Na dużej patelni smażyć czarny budyń, aż będzie chrupiący. Odstawić na papier kuchenny, aby nasiąknąć tłuszczem. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń CzarnyBudyń Czarny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przyprawić przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
9
Rozgrzej patelnię ponownie, aż będzie gorąca i dodaj masło. Gdy jest pienienie, dodać przegrzebki i sear przez 1 min z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez, a następnie umieścić na ciepłym talerzu. Aby służyć, wlać zupę do 8 misek, top każda z 3 przegrzebki i posypać budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń CzarnyBudyń Czarny
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeża Resztkaświeża Resztka
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn