Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem

Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem
Zupa selerowa z przegrzebkami i czarnym budyniem może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na zupę. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.18 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 287 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 28 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odebrać budyń, seler, przegrzebki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, Puree Z Rutabaganu I Selera Z Podsmażonymi Przegrzebkami, oraz Zupa Z Selera są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i dodać seler, szalotki i czosnek. Smażyć delikatnie przez kilka minut, aż zmiękną bez zabarwienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać białe wino, doprowadzić wszystko do wrzenia i zmniejszyć płyn o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3
Dodać bulion z kurczaka i gałkę muszkatołową, doprowadzić do wrzenia ponownie, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10-15 minut lub aż seler będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
SelerSeler
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
4
Wyjąć z ognia i ostudzić przez 5 minut.
5
Przelać zupę do robota kuchennego i zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Wlać zupę z powrotem na patelnię, dodać śmietanę i obficie doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem. Podgrzej delikatnie, gdy skończysz wszystko inne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Na dużej patelni smażyć czarny budyń, aż będzie chrupiący. Odstawić na papier kuchenny, aby nasiąknąć tłuszczem. Wytrzyj patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń CzarnyBudyń Czarny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Przyprawić przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
9
Rozgrzej patelnię ponownie, aż będzie gorąca i dodaj masło. Gdy jest pienienie, dodać przegrzebki i sear przez 1 min z każdej strony, lub aż po prostu gotowane przez, a następnie umieścić na ciepłym talerzu. Aby służyć, wlać zupę do 8 misek, top każda z 3 przegrzebki i posypać budyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Budyń CzarnyBudyń Czarny
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych8 Do 9 Papryczek Poblano, Upieczonych, Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn