Zupa selerowa z jabłkami i serem pleśniowym

Zupa selerowa z jabłkami i serem pleśniowym
Zupa selerowa z jabłkami i serem pleśniowym może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sól, jabłko granny smith, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Korzeń selera z jabłkami, orzechami włoskimi i serem pleśniowym, Zupa krem z selera z serem pleśniowym słomki, oraz Zupa z korzenia selera z karmelizowanymi jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Seler pokroić na 1-w. kawałki. W dużym garnku gotuj seler i cebulę z bulionem, przykrytym, do miękkości, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Tymczasem masło rozpuścić na małej patelni na średnim ogniu. Gotować jabłko, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 10 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Pracując partiami, mieszamy seler do blendera i wirujemy do bardzo gładkiej, około 2 minut na partię. Wymieszać pół na pół i doprawić solą i pieprzem. Zupę z chochli układamy w miseczki i posypujemy natką pietruszki, jabłkiem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn