Zupa selerowa z jabłkami i serem pleśniowym
Zupa selerowa z jabłkami i serem pleśniowym może być właśnie zupą, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.32 za porcję. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz sól, jabłko granny smith, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Korzeń selera z jabłkami, orzechami włoskimi i serem pleśniowym, Zupa krem z selera z serem pleśniowym słomki, oraz Zupa z korzenia selera z karmelizowanymi jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Seler pokroić na 1-w. kawałki. W dużym garnku gotuj seler i cebulę z bulionem, przykrytym, do miękkości, 20 do 25 minut.
Tymczasem masło rozpuścić na małej patelni na średnim ogniu. Gotować jabłko, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 10 protokół. Odstawić.
Pracując partiami, mieszamy seler do blendera i wirujemy do bardzo gładkiej, około 2 minut na partię. Wymieszać pół na pół i doprawić solą i pieprzem. Zupę z chochli układamy w miseczki i posypujemy natką pietruszki, jabłkiem i serem.