Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj wędzonej zupy ryżowej z indyka. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 705 kalorii, 78g białka, oraz 28g tłuszczu. Mieszanka marchew, ser cheddar, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kremowa zupa ryżowa z wędzonym indykiem, Czerwona fasola i ryż z wędzoną kiełbasą z indyka, oraz Pieczenie Wędzonego Indyka, Jarmużu I Ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Tuszkę z indyka umieścić w dużym garnku do zupy i zalać bulionem warzywnym i wodą na ramie indyka. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, aż mięso spadnie z kości, 1 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Napój Soy Dream (oryginalny Smak) Lub Mleko
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Wymieszaj zieloną fasolkę, kukurydzę, marchewkę, ryż, seler, cebulę, zieloną paprykę i czerwoną paprykę do zupy; przynieś na wolnym ogniu i gotuj, aż seler będzie miękki i ryż jest gotowany, o 1 Więcej godziny. Ser śmietankowy wymieszać z serem Cheddar do zupy, aż się rozpuści i będzie gładki. Doprawić czarnym pieprzem.