Zupa rybna z chlebem i Rouille

Need a pescatariańskie danie główne? Zupa rybna z chlebem i Rouille może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka filetów rybnych, takich jak halibut, bochenek na zakwasie, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zupa rybna z chlebem i Rouille, Zupa Rybna Warzywna Z Rouille, oraz Śródziemnomorska zupa rybna z Garlicky Rouille.
Instrukcje
Zielono-białe części poru umyć osobno w misce z zimną wodą, następnie wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć.
Podgrzać 3 łyżki oleju w ciężkim garnku 6-quart na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie gotować zieleninę z pora, cebulę, seler i marchewkę, mieszając, aż zacznie zmiękać, około 5 minut.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 3 protokół.
Dodaj szafran, liście laurowe, i płatki czerwonej papryki i gotować, mieszając, 2 protokół.
Dodać świeże pomidory i przecier pomidorowy i gotować, mieszając, 4 protokół.
Dodać wino i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż płyn zmniejszy się o około połowę, o 30 protokół.
Wymieszać w magazynie i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut. Ostrożnie wlać przez drobne sito do miski, a następnie wyrzucić ciała stałe.
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Rozgrzej dobrze przyprawioną patelnię grillową na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca.
Pieczywo posmarować pozostałymi 2 łyżkami oleju, następnie grillować ze wszystkich stron, aż pojawią się ślady grilla. Rozdarcie chleba na szorstkie 3-calowe kawałki i piec na blasze do pieczenia w środku piekarnika, aż chrupiące na zewnątrz, ale miękkie wewnątrz, o 10 protokół. Cool croûtes.
Rozgrzać masło w 4-litrowym ciężkim rondlu na umiarkowanym ogniu, aż piana opadnie, następnie gotować białą część poru, mieszając, aż zacznie zmiękać, około 2 minut.
Dodać rybę, gorący bulion i sól i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (ryby będą gotowane przez).
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/2 szklanki rouille.
Wrzuć croûtes do talerzy zupy i zupy z kadzi.
Posypać oregano i natką pietruszki i podawać Pozostałe rouille na boku.
* Bulion można zrobić 2 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać bulion przed dodaniem do białej części poru wraz z rybą i rouille.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.