Zupa rybna Midwest
Midwest Chowder może być daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 339 kalorii , 13 g białka i 20 g tłuszczu . Za 86 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, ale jeden powiedziałby, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryki, wody, ostrego sera cheddar i kukurydzy. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 42% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Cajun Shrimp Chowder , Chicken Enchilada Chowder i Chicken Sweet Corn and Green Chile Chowder .
Instrukcje
Gotuj ziemniaki, marchewkę, seler i cebulę we wrzącej, osolonej wodzie przez 10 minut. W międzyczasie rozpuść masło, dodaj mąkę i pieprz, mieszając, aż masa będzie gładka. Stopniowo dolewaj mleko i gotuj, ciągle mieszając, aż zgęstnieje.
Dodaj ser i mieszaj, aż się rozpuści. Wmieszaj kukurydzę.
Podgrzać, ale nie gotować.
Dodać odłożone warzywa i płyn.