Szybki gulasz z białej fasoli z Chardą Szwajcarską i pomidorami

Szybki gulasz z białej fasoli z Chardą Szwajcarską i pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szybkiego gulaszu z białej fasoli z boczniakiem szwajcarskim i pomidorami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 315 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli cannellini, boćwiny szwajcarskiej, pieprzu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą, Szwajcarski Gulasz Z Chard I Białą Fasolą, oraz Swiss Chard Pomidorowo-Granatowy Gulasz Z Fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj chard i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Odcedzić zieleninę i delikatnie wycisnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
W rondlu rozgrzej olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
6
Dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
7
Dodać fasolę i dusić na umiarkowanie dużym ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
8
Dodaj chard i dusić na umiarkowanym ogniu, aż smaki stopić, 5 protokół. Gulasz przyprawiamy solą i podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
GulaszGulasz
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn