Zupa Ratatouille

Zupa Ratatouille
Zupa Ratatouille może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cukinię, pomidory bez dodatku soli, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Zupa Ratatouille, Zupa Ratatouille, oraz Zupa Ratatouille Z Klopsikami.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 9 składników w holenderskim piekarniku, dobrze mieszając. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż warzywa będą miękkie. Aby służyć, zupa z kadzi do poszczególnych misek; posypać równomiernie serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia6
Magazyn