Zupa Prosciutto z melonem
Prosciutto i melon zupa może być tylko zupa szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, pomidory z puszki, liście bazylii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Zupa Melonowa Z Chrupiącą Prosciutto, Prosciutto I Melon, oraz Szaszłyk melon & prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Ułóż plastry prosciutto na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Wstawić do piekarnika i piec, aż będzie jędrny, złocisty na brzegach i prawie chrupiący, około 18 minut. Odstawić i ostudzić.
Umieść połowę melona w blenderze z połową pomidorów. Pulsuj mikser, aż mieszanina zostanie przecierana.
Wlać zupę do dużej miski. Pozostałe melony i pomidory przecedzić i dodać do miski.
Dodaj zupę do miski. Schłodzone chrupki prosciutto pokruszyć na wierzchu zupy.
Posypać bazylią i podawać.