Zupa południowo-zachodnia to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 9. Jest idealny do Jesień. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, cebulę, mieloną polędwicę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Zupa Południowo-Zachodnia, Zupa Południowo-Zachodnia, oraz Południowo-Zachodnia Zupa Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku nonstick gotować mięso i cebulę na średnim ogniu, aż mięso zostanie zrobione, około 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
3
Dodać pozostałe składniki, z wyjątkiem kukurydzy. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć, gotować na wolnym ogniu około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona