Zupa Pomidorowo-Koprowa

Zupa Pomidorowo-Koprowa
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańska zupa? Zupa pomidorowo-Koprowa może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 91 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Udać się do sklepu i odebrać czosnek, rosół z kurczaka ) bulion warzywny, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa z kopru włoskiego i pomidorów, Zupa pomidorowa, Koprowa i krabowa, oraz Zupa pomidorowa z małż i kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu. Koper włoski, cebulę i czosnek ugotować w oleju około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący-miękki. Wymieszać pomidory, bulion, sól i pieprz, rozbijając pomidory łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
Koper WłoskiKoper Włoski
CzosnekCzosnek
BulionBulion
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podgrzać do wrzenia.
3
Zmniejszyć ciepło. Przykryć; dusić 20 do 25 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
4
Dokładnie wlać połowę mieszanki do blendera. Okładka; blend na wysokiej prędkości około 30 sekund lub aż gładka. Wróć do rondla. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną. Utrzymuj ciepło na małym ogniu aż do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn